Dr Slavica Stefanović

Dr Slavica Stefanović

Dr Slavica Stefanović se preko 20 godina bavi holisitčkom i integrativnom medicinom. Njena glavna orijentacija su individualni pristup, visoko profesionalna primena metoda i konstantno usavršavanje i unapređivanje kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Stručni tim koji je do 1. septembra 2014. radio pod imenom Holitimed nastavlja na istoj adresi pod imenom Holistic dr Slavica Stefanović.

Među prvima smo počeli primenu akupunkture, testa intolerancije, kvantne medicine, tako i nastavljamo. Postavljamo standarde uvođenjem jedinstvenog aparata u našoj zemlji RMF biocybernetic, bioidentične hormonske terapije (BHRT) kao i homeopatske mezoterapije.

Nastojimo da objedinimo zvaničnu i alternativnu medicinu u strogo individualni pristup kako bi upotrebljene metode i sugestije donele pacijentu najveću korist.

Na to ukazuju svakako i naši rezultati koji su na zavidnom nivou i na koje smo ponosni, a koji nas sa druge strane obavezuju da našim pacijentima pružimo još više. Naša najjača preporuka je armija zadovoljnih pacijenata, od onih najmlađih do najstarijih.

departments: Holistic tim
procedures: BAHOVE KAPI, GUNA TEST, JELOVNIK, KARDIOTAHOMETAR, LASER I ANTIBOL TERAPIJA, ODREĐIVANJE VITAMINA I MINERALA, PREPORUKA, RMF AKNE, RMF GRUDI, RMF LICE, RMF NOGE, RMF OŽILJCI, RMF RELAX, RMF RUKE, RMF STOMAK, RMF TRETMANI REGIJA, RMF ZADNJICA, SPECIJALISTIČKI PREGLED, TERAPIJA, Test intolerancije, TEST INTOLERANCIJE