Praznično darivanje: popusti na test intolerancije i terapije kvantne medicine

Dragi naši,

Skoro nam je pacijent rekao jednu mudru rečenicu da su često porazi i pobede privid. Suština je ljubav, porodica, prijatelji i to je sve, baš sve. Još nam je nezvani gost tu i pravi velike probleme.

Šta je sada presek situacije?

Svi poznajemo veliki broj ljudi, uključujući i naše najbliže i prijatelje koji su bili, ili su još uvek inficirani virusom COVID-19. U takvim okolnostima moramo dodatno da čuvamo sebe kao i druge od nas. Da budemo podrška jedni drugima i da pružamo pomoć koliko je u našoj moći. Pomoć je i obratiti pažnju na ljude, poželeti im lep dan, reći lepu reč, izazvati osmeh, malo radosti…

Želimo da vas još jednom podsetimo koliko je važno da očuvamo telo, dušu, razum i srce. Anksioznost, strahovi, depresivno raspoloženje su odraz psihoemotivnog stanja velikog broja ljudi zdravih i bolesnih, uzrokovanih i drugim faktorima sem epidemije virusa COVID-19. Strahovi i anksioznost su faktori koji nam narušavaju imunitet. Šta možemo da uradimo po tom pitanju?

Jedan od predloga su Bahove cvetne esencije

– Aspen esencija vam može koristiti ukoliko imate nedefinisan strah ili strepnju, kada mislite da će nešto loše da se desi. Aspen smanjuje taj neprijatan osećaj i vraća snagu.

– Cherry Plum koristimo kada mislimo da ćemo da izgubimo kontrolu ili uradimo nešto protiv svoje volje. Ova esencija donosi osećaj smirenosti i zdravog razuma.

– Mimulus esenciju možete koristiti ukoliko možete da definišete strah, kao što je bolest, vesti, zračenje itd. Ova esencija nam pomaže da budemo hrabriji.

– Red Chestnut koristimo kada previše brinemo za svoje bližnje. Ova esencija nas podržava da manje brinemo i ne opterećujemo druge.

– Rock Rose koristimo kada postoji intenzivan strah i panika. Korisna esencija da lakše podnesemo stresne situacije i da se prepustimo životu sa poverenjem.Kod nas u ordinaciji možete dobiti svoju individualnu kombinaciju cvetnih esencija. Pozovite nas ili nam pišite na info@holistic.co.rs

Vreme za sebe

Potrudite se da jedan deo dana imate za sebe. Može biti I desetak minuta, ali da je svaki dan obavezno u vašem rasporedu. Molitva, meditacija, opuštanje uz vežbe disanja će biti blagotovorne.

Rad na sebi

Humor
Humor nam nedostaje. Na aplikacijama za dopisivanje stalno kruže poruke. Izaberite one koje stvarno vrede i prosledite ih.

Kreativnost
Kreativnost ispoljite na svim nivoima života, u aranžmanu obroka na tanjiru, slikajte, pletetite, heklajte, popravite stvari koje čekaju godinama da budu popravljene…

Učenje
Učenjem obogaćujemo sebe, širimo znanje drugima. Ono što smo naučili je uvek sa nama.

Post COVID-19 (Šta posle infekcije Koronom)
Mnogi pacijenti posle preležane infekcije uzrokovane virusom COVID-19, imaju intenzivne i neprijatne posledice kao i komplikacije u vidu tromboza, upala nerava, glavobolje, dugotrajnog kašlja. Javlja se osećaj izražene slabosti, zamora, nedostatka kondicije, plitkog disanje. Strahovi, zaboravnost, anksioznost, nedostatak volje, nedostatak koncentracije su prisutni i u toku infekcije i u toku oporavka.
Iskustvo je pokazalo da su gojazni pacijenti i hronični bolesnici pod većim rizikom da dobiju virus.

Šta možemo da uradimo za prevenciju, za one koji su u grupi povećanog rizika i za one koji su preležali virusnu infekciju?

Ishrana po testu intolerancije kao bitan rasterećujući faktor za funkcionisanje organizma, imunog sistema, hormonskog balansa.

Zato smo omogućili popust na test intolerancije:

Test intolerancije

– standardna lista od 130 materija 3000 sa popustom 2500 din.

– proširena lista od 165 materija 3500 sa popustom 3000 din.

+ poklon vitaminsko-mineralna preporuka ( u vrednosti 1200 din)

Za sve vas koji ne možete da dođete kod nas u ordinaciju, a voleli biste da uradite test, možete nam poslati uzorak krvi pomoću koga ćemo vam uraditi analizu.

Pozovite nas radi dogovora o proceduri kako da pošaljete uzorak krvi.

– Ukoliko iz Srbije šaljete uzorak krvi za test intolerancije puna cena će biti umanjena za trošak uzimanja krvi u laboratoriji i troškove slanja.

– Ukoliko šaljete uzorak krvi iz inostranstva što nam je ustaljena procedura, imate popust 5 EUR. Cena sa popustom standardne liste od 130 materija je 25 EUR, a proširena lista od 165 materija 30 EUR.

Iz našeg iskustva pacijenti koji su preležali virus COVID-19, dobro reaguju na detoksikaciju i terapije kvantne medicine nakon čega im se vraća snaga, funkcionalnost i jača imunitet.

Svakako i zbog drugih simptoma i bolesti (hormonski disbalansi, gastritis, nadimanje, opstipacije, glavobolje, alergije) razmisilte o terapijama kvantne medicine.

Paketi funkcionalne dijagnostike i terapijski paketi su sa velikim popustima:

Dijagnostički paketi

1. Kvantna dijagnostika + test intolerancije 5000 + 3500 (3000) din. sa popustom 7500 (7000) din. + poklon vitaminsko-mineralna preporuka 1200 din.

2. Kvantna dijagnostika + test intolerancije + kardiotahometar 5000+3500 (3000)+ 2000 din. sa popustom 8500 (8000) din. + poklon vitaminsko-mineralna preporuka (1200) din.

Izdvajamo nekoliko paketa kvantnih terapija:

– imunoterapijski paketi

– antialergijski terapijski paketi

– terapijski paketi: antistres, za digestivne smetnje, hormonske disbalanse…

Paket kvantnih terapija sa popustom:

1. Test intolerancije 3000 (3500) din. + kontroni test intolerancije 3000 (3500) din. + vitaminsko-mineralna preporuka 1200 din.

2. 8 kvantnih terapija 1500 x 8 = 12.000 din.

3. Kombinovani homeopatski preparat za jačanje imuniteta 1000 din.

4. GUNA kompleksni homeopatski preparat 1000 din.

ukupno 21.200 /22.200 sa popustom 15.000 (15.500) din.

Individualno određivanje ANTISTRES terapijskih paketa – kvantne terapije, LPG masaža vrata i leđa, Bahove kapi.

– Mogućnost pravljenja paketa u skladu sa vašim potrebama i ciljevima.

– Za naše drage pacijente koji su bili na seriji kvantnih terapija obezbedili smo dodatne popuste na tretmane na LPG aparatu.

Aromaterapija

Aromaterapija u vidu primene aromatskih ulja je velika pomoć u borbi protiv virusa Covid-19 , a i drugih bolesti i stanja. Dejstvo aromatskih ulja je antiseptično (antivirusno, antibakterijsko), antizapaljensko, antioksidantno, svakako pozitivo dejstvo na raspoloženje. Predlažemo upotrebu ulja Četiri lopova koje je efikasno kod prehlade, gripa, bronhitisa, upale pluća, upale grla. Formula ulja Četiri lopova izrazito antibakterijska, antivirusna i antiseptička i stimuliše imunitet, kardiovaskularni i respiratorni sistem. Jača odbrambeni mehanizam protiv virusa i mikroorganizama svih vrsta.

Korisna su i ulja tamjana, mirte, eukaliptusa.

Javite se za konsultacije i predloge za korišćenje ulja.

Ovo ulje i mnoga druga možete naći na sajtu firme Eterra: https://www.eterra.co.rs

Suplementacija

Nadokanada vitamina i minerala, je bitna, jer suplementi imaju važnu ulogu u funkcionisanju imunog sistema i pobolšanju opšteg stanja

U ovoj situaciji najkorisnija je primena:

– vitamina C, D, A (ukoliko ste izgubili čulo mirisa i ukusa, možete staviti nekoliko kapi u nos i na jezik) minerala magnezijuma, selena, cinka.

– Melatonin

Obavezno povremeno uzimajte Probiotike da biste poboljšali rad creva.

Biljni adaptogeni 

S obzirom na više mesečnu izloženost stresu održavanje endokrine ravnoteže je jedna od osovina našeg zdravlja. Predlažemo vam neke od dokazanih biljnih adaptogena: matični mleč, aloe vera, zlatna maka, ašvaganda… i gljive; reiši, kordiceps, šitake.

Čajevi kao podrška imunom sistemu

– Rtanjski čaj, crna zova, sladić, isop-miloduh, žalfija.

Limfne drenaže, relaks masaže, masaže aromatskim uljima

Detoksikacija i opuštanje sa limfnim drenažama

http://www.holistic.co.rs/medicina-i-estetika/rucna-i-aparaturna-limfna-drenaza/

Želimo vam srećne Božićne i Novogodišnje praznike!

ZAJEDNO DO ZDRAVLJA

Vaš Holistic

+381 11  324-3397

+381 69 339-1382

 info@holistic.co.rs