RMF medicina i estetika – jedinstveni holistički pristup u službi zdravlja i dobrog izgleda

Ordinacija HOLISTIC dr Slavica Stefanović prva u Srbiji omogućila prirodne estetske tretmane na biokibernetskom aparatu RMF

 

  • Tretmani u estetskoj medicini zasnovani na uspostavljanju jonske ravnoteže na ćelijskoj membrani
  • Strogo individualni tretmani na osnovama biokibernetske medicine, gde se na osnovu zdravog algoritama organizmu vraća terapeutski signal
  • Bezbolni i neškodljivi tretmani

 

decoration-314903_1280

 

TOKOM NOVOGODIŠNJEG POPUSTA idealna prilika
za povoljne tretmane prema vašim potrebama…
CENOVNIK…

 

 

Revolucionarni RMF Bio Cybernetic aparat, čiji tretmani značajno poboljšavaju zdravstveno stanje i fizički izgled pacijenta, dostupan je i u našoj zemlji. Jedinstveni princip rada RMF Bio Cybernetic zasniva se na osnovnom prirodnom regulatornom mehanizmu organizma, a to je naše energetsko biokibernetsko polje.

Prema rečima dr Slavice Stefanović iz ordinacije HOLISTIC, svaki program Centra podrazumeva holistički pristup problemu. Uz konsultaciju sa lekarom i na celovitim principima se koriguje ishrana prema testu intolerancije, pravi se izbor kompleksnog homeopatskog preparata, uz individualne potrebe – fitoterapijske, ili aromoterapijske.

RMF Bio Cybernetic aparat je kombinacija nanotehnologije i mudrosti tradicionalne kineske medicine.

 

„Princip rada uređaja razlikuje se od svih konvencionalnih metoda. RMF Bio Cybernetic na početku tretmana analizira stanje i prilagođava tretman individualnim potrebama organizma. Tretman koristi biokibernetske principe da bi stimulisao samoisceljujuće snage tela i postigao najbolje estetsko-medicinske rezultate. Delujući na ćelijskom nivou, pokreće sve revitalizujuće snage koje daju vidljive rezultate u smanjenju celulita i telesne masnoće, učvršćivanju kože, podizanju grudi, liftingu lica“, objašnjava dr Slavica Stefanović.

 

Doktorka Stefanović dodaje da su tretmani opuštajući, bezopasni, bezbolni, a rezultati vidljivi čak i posle prvog tretmana, dok je njihova trajnost i do tri godine, uz minimalno održavanje.

Kako RMF Bio Cybernetic deluje na telo?RMF-aparat

Potpuno prirodno restrukturiranje jonske mreže na ćelijskom nivou. Milijarde elektronski nabijenih čestica, jona u ćelijskoj mreži su glavni posrednici svih električnih reakcija u telu. Pogrešno orijentisana mreža jona čini da elektronske reakcije gube delotvornost i štete estetici tela.

Poboljšanje cirkulacije. Krv je osnovni prenosilac hranljivih sastojaka u telu. RMF Bio Cybernetic poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju i dovodi hranljive materije do najudaljenijih ćelija u telu.

Stimulisanje limfne cirkulacije. Limfni sistem je glavni čistač organizma. Lošim navikama i načinom života blokiramo normalan protok limfe i izazivamo taloženje toksina i vezivanje vode. Stimulacijom limfotoka RMF Bio Cybernetic ubrzava izbacivanje toksičnih materija i vezane vode.

Šta se dešava tokom tretmana RMF Bio Cybernetic?

Harmonizuje se ćelijski membranski potencijal, ubrzava se metabolizam i time stimuliše razgradnja masti i smanjuje masno tkivo, što poboljšava oksigenaciju i hidrataciju ćelija. Tretmanima se stimuliše cirkulacija i limfni sistem i omogućava detoksikacija, što dalje utiče na regeneraciju potkožnog vezivnog tkiva, proizvodnju kolagena i elastina i vraćanje i mišićnog tonusa.

IZVOR: GRADSKIMAGAZIN.RS