Prirodno lečenje alergija kod dece

Zašto se javljaju alergije?

Alergije se javljaju kada organizam preterano reaguje na alergen ili određeni okidač koji je za druge ljude bezopasan. Danas je sve više onih koji pate od alergija, a pogotovo deca. Postoje različite metode lečenja alergija. Međutim, simptomi i uzorci mogu biti različiti i zato je neophodno svakome pristupiti individualno.

Koji su najčešći simptomi?

Najčešći simptomi koji deca mogu da imaju je kijanje, curenje nosa, svrab i crvenilo očiju, kašalj, problemi sa disanjem, glavobolje, svrab kože, bol u stomaku, povraćanje i dijareja.
Da biste elimisali intolerantnost na hranu, koja je čest problem kod alergija, preporučujemo poseban režim ishrane po testu intolerancije, koji će omogućiti organizmu da eliminiše smetnje i da se prirodno izbalansira.

Zašto su alergije u porastu?

Postoji nekoliko razloga zašto su alergije u porastu, a najčešći su:

  • Preterana upotreba antibiotika
  • Neadekvatna ishrana mlečnim proteinima
  • Nedostatak bakterija za varenje hrane 
  • Osetljivost na određene namirnice i procesiranu hranu

Kako možete da se rešite alergija?

  1. Redovno uzimajte probiotike – unosite probiotike i tokom trudnoće. Dobar izvor probiotika su koziji jogurt, kombuha, miso supa… Pisali smo u jednom od prethodnih tekstova koliko je važan redovan unos probiotika kada imate problema sa alergijama.miso supa
  2. Unosite dovoljno vitamina D i Omega 3 kiselina, a njih možete naći u ribi, divljem lososu, sardinama, orasima ili lanu. Riblje ulje i jaja su dobar izvor vitamina D.losos
  3. Izbegavajte procesiranu hranu i beli šećer. Koristite med, javorov sirup ili steviju kao zamenu za beli šećer.med
  4. Jedite raznovrsnu hranu. Veoma je važno da jedete različite namirnice i da deca pored vas zavole zdravu hranu i ono što je dobro za njih.
  5. Hranite se po testu intolerancije. Saznajte na koje namirnice je vaše dete intolerantno. Uzrok mnogih alergija leži u disbalansu celog organizma, a da bismo ga rasteritili važno je da unosimo prave namirnice i da vodimo računa o celokupnom zdravlju.piramida hrane
  6.  Korekcija ishrane prema testu intolerancije omogućava bolju imunu reakciju i detoksikaciju organizma, čime se stanje organizma poboljšava. Ceo proces ozdravljenja podržavamo terapijama iz domena homeopatije i kvantne medicine, koje se efikasno primenjuju kod dece i kod odraslih. Ova metoda je potpuno bezbolna i neškodljiva. 

U toku je efikasan, bezbolan i neškodljiv pristup rešavanja alergija kod nas u ordinaciji.

Holistički paket protiv alergija za decu i odrasle popust preko 20%

Ukoliko se odlučite za ceo paket, dobijate popust. Cenovnik pojedinačnih usluga, pogledajte OVDE.

Holistički paket sadrži protiv alergija čini: 

– Test intolerancije 3000rsd

– kontrolni test 3000rsd

– određivanje potrebnih vitamina i minerala 1200rsd 

– 10 terapija na kvantnom aparatu 15000rsd

– testiranje preko krvi i pravljenje GUNA kompleksne homeopatije 1000rsd

UKUPNO 23.000 SA POPUSTOM 17.000 dinara. 

Za više informacija, pozovite nas u ordinaciju: 

+381 11 324-3397, +381 69 339-1382