O nama

Dr Slavica Stefanović se preko 30 godina bavi holisitčkom i integrativnom medicinom. Njena glavna orijentacija su individualni pristup, visoko profesionalna primena metoda i konstantno usavršavanje i unapređivanje kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 

Stručni tim koji je do 1. septembra 2014. radio pod imenom Holitimed nastavlja na istoj adresi pod imenom Holistic dr Slavica Stefanović.

 

Među prvima smo počeli primenu akupunkture, testa intolerancije, kvantne medicine, tako i nastavljamo. Postavljamo standarde uvođenjem jedinstvenog aparata u našoj zemlji RMF biocybernetic, bioidentične hormonske terapije (BHRT) kao i homeopatske mezoterapije.

 

Nastojimo da objedinimo zvaničnu i alternativnu medicinu u strogo individualni pristup kako bi upotrebljene metode i sugestije donele pacijentu najveću korist.

 

Na to ukazuju svakako i naši rezultati koji su na zavidnom nivou i na koje smo ponosni, a koji nas sa druge strane obavezuju da našim pacijentima pružimo još više. Naša najjača preporuka je armija zadovoljnih pacijenata, od onih najmlađih do najstarijih.

 

Ljubaznost našeg osoblja i prijatna atmosfera prilagođeni su visokim zahtevima i različitim potrebama te je sve podređeno pacijentima.

Zajedno do zdravlja

Vaš tim Holisitic dr Slavica Stefanović