Dr Slavica Stefanović

Dr Slavica Stefanović se više od 20 godina bavi holisitčkom i integrativnom medicinom. Glavna orijentacija su joj individualni pristup, visoko profesionalna primena najsavremenijih metoda terapije i konstantno usavršavanje. Stručni tim koji je do 1. septembra 2014. radio pod imenom Holitimed nastavlja rad u Vojvode Dobrnjca 5 kao Holistic.

Među prvima smo počeli primenu akupunkture, testa intolerancije, kvantne medicine, tako i nastavljamo. Postavljamo standarde uvođenjem jedinstvenog aparata u našoj zemlji RMF biocybernetic, bioidentične hormonske terapije (BHRT) kao i homeopatske mezoterapije.

Nastojimo da objedinimo zvaničnu i alternativnu medicinu u strogo individualni pristup kako bi upotrebljene metode i sugestije donele pacijentu najveću korist.

Na to ukazuju svakako i naši rezultati koji su na zavidnom nivou i na koje smo ponosni, a koji nas sa druge strane obavezuju da našim pacijentima pružimo još više. Naša najjača preporuka je armija zadovoljnih pacijenata, od onih najmlađih do najstarijih.

Ljubaznost našeg osoblja i prijatna atmosfera prilagođeni su visokim zahtevima i različitim potrebama te je sve podređeno pacijentima, zato nam se javite telefonom ili email-om još danas!

Sa nama do zdravlja
Vaš tim Holisitic dr Slavica Stefanović