Najmanje invazivna estetska medicina – RMF


Tretman aparatom RMF Bio Cybernetic, koji trenutno kod nas primenjuje samo  centar „Holistic dr Slavica Stefanović“ je potpuno prirodan, jer koristi biokibernetske principe da bi stimulisao samoisceljujuće snage našeg tela, a rezultati su izuzetni i vidljivi takoreći odmah

Savremena medicina, uključujući i estetsku, sve više se okreće prirodnim, neinvazivnim načinima preventive, dijagnostike, terapije i lečenja. Put do savršene lepote lica i tela, više ne podrazumeva samo hirurške intervencije i agresivne zahvate, već prirodne načine koji će uspostaviti energetski balans, poboljšanje cirkulacije, ubrzavanje metabolizma, regeneraciju ćelija i tako obezbediti zdravo funkcionisanje tela i sačuvati lepotu, mladost i svež izgled.

RMF Bio Cybernetic

Jedan od aparata najnovije generacije, namenjen preoblikovanju i podmlađivanju tela i lica, RMF Bio Cybernetic, upravo je baziran na ovim principima i daje izuzetne rezultate, bez ikakvih neželjenih efekata. Prvi i za sada jedini ovakav aparat u našoj zemlji primenjuje se u „Holistic dr Slavica Stefanović“, a dr Stefanović ima veliko iskustvo u oblasti integrativne i holističke medicine, već duže od 20 godina. Do sada uglavnom u domenu dijagnostike ili terapije na QXCI aparatu (kvantna medicina), kompleksne homeopatije po metodi Guna instituta, testu intolerancije na hranu… Od nedavno sve je više zainteresovanih za RMF Bio Cybernetic tretman, o čijoj primeni i načinu delovanja razgovaramo sa dr Stefanović.

-Reč je o potpuno prirodnoj metodi koja se bazira na restrukturiranju jonske mreže u našim ćelijama. Milijarde elektronski nabijenih čestica, jona u ćelijskoj mreži su glavni posrednici svih električnih reakcija u telu. Pogrešno orijentisana mreža jona čini da elektronske reakcije gube delotvornost i štete estetici lica i tela. Ovi tretmani upravo restrukturiraju jonsku mrežu.  Ovo je zaista revolucionarna i jedinstvena metoda, koja kombinacijom nanotehnologije i mudrosti tradicionalne kineske medicine, daje sjajne i dugotrajne rezultate kad je reč o mršavljvenju i oblikovanju tela, podizanju i zatezanju grudi, otklanjanju celulita, zatezanju kože lica i tela, posebno u predelu stomaka, nadlaktica. Izuzetno je efikasan i kao anti-age tretman, zatim u otklanjanju akni, i drugih problema s kožom.

Potrebno 6-8 tretmana

Uglavnom je potrebno uraditi 6-8 tretmana, zavisno od toga za koji se deo tela opredelite i koliko je problem izražen, a potom je dovoljno s vremena na vreme otići na jedan tretman radi očuvanja postignutih rezultata.

-Osnovno načelo uređaja je potpuno različito od bilo koje konvencionalne metode, kaže dr Stefanović i objašnjava: – Zasnovano je na osnovnom, prirodnom regulatornom mehanizmu organizma, a to je naše energetsko biokibernetsko polje. RMF Bio Cybernetic po individualnom principu koriguje tretman. Naime informacija od pacijenta prolazi softverski algoritam i vraća pravilan signal za taj predeo i za taj organizam koji se tretira  Tretman koristi biokibernetski principe da bi stimulisao samoisceljujuće snage tela i postigao najbolje estetsko medicinske rezultate. Delujući na ćelijskom nivou, on zapravo pokreće sve revitalizirajuće snage koje daju brzo vidljive rezultate u zatezanju kože, otklanjaju celulita, ublažavanju podočnjaka i podbulog lica, smanjivanju masnih nalsaga na stomaku, bokovima, zadnjici, nogama i rukama.

RMF – bezbolan, bezopasan i opuštajući tretman

Tretman je bezbolan, bezopasan i opuštajući, a uz minimalno održavanje trajnost rezultata je od šest meseci do tri godine. Ono što je poseban benefit je što se ovim estetskim tretmanim postiže i poboljšanje opšteg zdravlja, jer se telo oslobađa viška vode i toksina, stimuliše se limfna i krvna cirkulacija, ubrzava metabolizam.

-Naš moto je: Preko zdravlja do lepote, i to i jeste suština ove nove estetsko mediciniske metode, zaključuje dr Slavica Stefanović.

(Preuzeto iz Ilustrovane Politike, autor S. L)